1) دومین کنگره بین المللی ایدز، زنان و کودکان، 25 الی 27 آذرماه 94 با حضور مقاماتی از سازمان ملل توسط مرکز تحقیقات ایدز دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.
1) دومین کنگره بین المللی ایدز، زنان و کودکان، 25 الی 27 آذرماه 94 با حضور مقاماتی از سازمان ملل توسط مرکز تحقیقات ایدز دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.
علیرضا فقیر/ توافق استعماری برجام نتیجه نفوذ بود، اما خود تبدیل به گلوگاهی برای نفوذی به مراتب سهمگین تر و پیچیده تر در سطوح و شئون مختلف انقلاب اسلامی شده است.
1
کریم باقری/ قرن بیست و یکم از همان اول و حتی قبل از آغازش خبرساز و حاشیه ساز بود. از شایعه به هم ریختن سیستم های رایانه ای به دلیل ورود به عدد 2000 تا پیشگویی های پایان تاریخ در قرن 21. اما فارغ از این شایعات قرن 21 از همان اول پر سر و صدا آغاز شد. حادثه 11 سپتامبر 2001 منهتن نیویورک سرآغاز تحولاتی در نظام بین الملل شد که کانون این تحولات منطقه غرب آسیا بود.
سمیرا مردانی، مریم خشنودی/ چرا شهرداری شیراز با 2400 هزار میلیارد تومان بودجه، به فکر بیکاری جوانان نیست؟!
صدای مردم:امروزه
در بسیاری از شهرهای کشورمان نحوه کسب درآمد شهرداریها به چالشی بزرگ تبدیل شده
است و این چالش از آنجا آغاز شد که شهرداریها به عنوان دستگاهی مستقل از دولت
موظف به تامین هزینههای خود شدند.
مائده تدینی/حاشیهنگاری از تجمع دانشجویان معترض به قراردادهای جدید نفتی مقابل
وزارت نفت:
براساس اصل بیست و هفت قانون اساسی«تشکیل اجتماعات و راهپیماییها
بدون حمل سلاح، به شرط آن که مخل به مبانی اسلام نباشد آزاد است». شنبه دهم بهمن
94 ما خیلی آرام، در خیابان حافظ به طرف وزارت نفت در حال حرکت بودیم. فضای امنیتی
خیابان را به شدت احساس میکردیم اما غلظت نیروهای امنیتی در تقاطع حافظ-
طالاقانی، زیر پل حافظ، بیشتر میشد.
سمیرا مردانی/ در باور دینی ما "کارگر" یعنی کسی که برای کسب درآمد حلال و رزق زن و فرزند کار و تلاش می کند، از جایگاه ویژهای برخوردار هست تا آنجایی که تکریم کارگر در سیره پیامبر اکرم(ص) و ائمه معصومین قابل مشاهده است. پیامبر دست کارگری را که پینه بسته بود، بوسه میزد و میگفت: «این دستی است که خداوند و رسول او دوستش میدارند.» علاوه بر این در نگاه رهبران انقلاب اسلامی که شعار اصلیشان برقراری عدالت و حمایت از مستضعفین است بر رعایت حق کارگران تاکید شده است.
حسین شهبازی زاده/ در تمام روزهای سال و در تمام خیابان های کشور، رفراندوم در حال برگزاری است. اگر با هوشمندی عمل نکنیم سرنوشت این میشود که پس از چند وقت انقلاب با حفظ ظواهر و مناسک به لحاظ محتوایی برانداز خواهد شد.
واقعا میشود به مقوله انتخابات یک نگاه حداکثری و آرمانخواهانه داشت و در مقابل میشود به آن یک نگاه حداقلی و جناحی داشت.
گفتگوی اختصاصی ماهنامه صدای مردم با مهندس اسماعیل رئیسی؛
فرهاد حسینی، هادی مسعودی/ هر چند نقد عملکرد نمایندگان مجلس از جمله مسائلی است که ناقص و ضعیف، موضوع قابل تأمل گروه ها و افراد مختلفی قرار گرفته است؛ اما آنچه که مورد غفلت نخبگان و دلسوزان واقع شده است، مسئله ناکارآمدی نهاد و ساختار مجلس است؛ موضوعی که اگر دقیق مورد بررسی قرار گیرد می تواند بسیاری از خلل و فرج های مجلس را پوشانده و افقی جدید جهت حل مشکلات مردم و جامعه باز نماید.
سجاد طاهری،رسول کدیور/ این روزها تنور انتخابات بسیار داغ است، افراد مختلفی با گرایشات متنوعی خود را برای تقنین در مجلس شورای اسلامی به مردم عرضه کرده اند. آن چیزی که در این بحبوحه بسیار مهم می نماید بررسی عملکرد مجلس نهم و موشکافی عملکرد نمایندگان به اصطلاح اصولگرا برای ادامه مسیر و انتخاب «اصلح» جهت مجلس دهم است. به این منظور بر آن شدیم تا سراغ یکی از کارکشتگان عالم سیاست برویم؛ کسی که در تمام این سال ها هیچگاه شأن دانشگاهی و جایگاه علمی خود را بهانه ای برای انفعال و تنها گذاشتن جبهه حق قرار نداد و در تمام بزنگاه های انقلاب اسلامی تمام قد ظاهر گشت و ایفای نقش نمود.
سید حامد ترابی/ 1. یکی از مواردی که از شاخصه های انقلاب اسلامی است و همچنان در پی آن مطلب گفته، نوشته و یا شنیده می شود بحث بر سر وحدت است. اعتقاد به وحدت لازمه مسلمان بودن است که وحدانیت واجب الوجود با نفی پلیدی آغاز می شود و ابتدا باید به نفی رسید تا اثبات درک شود چرا که گفته اند:“ قولوا لا اله الا الله تفلحوا ”