ماهنامه صدای مردم

عدالت خواهی، آرمان خواهی، مطالبه گری

ماهنامه صدای مردم

عدالت خواهی، آرمان خواهی، مطالبه گری

ماهنامه صدای مردم
✅ماهنامه سیاسی-اجتماعی «صدای مردم»
*******************************
✅پل ایمیلی: sedayemardommag@gmail.com
✅پل پیامکی: عزیزان می توانند نظرات خود را پیرامون کیفیت و محتوای صدای مردم، به شماره 100009 پیامک نمایند.
✅شماره مرکز پخش: 09305214929
*******************************
✅ماهنامه سیاسی-اجتماعی جنوب کشور
✅صاحب امتیاز و مدیر مسئول: محمدجهانبخش
✅سر دبیر: هادی مسعودی
*******************************
✅پل ارسال هدایای فرهنگی:
6104337926885797 کارت ملت
5239091833 شماره حساب نزد بانک ملت
*******************************
✅نشانی دفتر نشریه:فارس-شیراز-بزرگراه شیراز سپیدان - نبش زیتون 11- دفتر ماهنامه ی صدای مردم
کدپستی:7194113111
*******************************
✅گستره ی توزیع: استانهای فارس-کهگیلویه و بویراحمد-خوزستان-چهارمحال بختیاری-بوشهر
*******************************
✅ما را در گوگل پلاس دنبال کنید:
ماهنامه صدای مردم: sedayemardommag
✅نشانی اینترنتی ما در گوگل:
google.com/+ماهنامهصدایمردم139413881357
✅مرورگرهای پیشنهادی برای پلاس:
Internet Explorer & Opera
*******************************
آدرس و مکان های توزیع ماهنامه صدای مردم در شیراز:

*کیوسک چهارراه ملاصدرا
*کیوسک مقابل باغ ارم
*کیوسک مقابل مسجد دانشگاه
*کیوسک واقع در خیابان انقلاب جنب نگار خانه وصال
*کیوسک واقع درچهار راه گمرک, مقابل بانک توسعه و تعاون
*کیوسک واقع در خیابان زند ابتدای خیام
*کیوسک واقع درخیابان زند ابتدای انوری
*کیوسک چهارراه ادبیات روبروری دفتر وزارت خارجه
*بیست متری سینما سعدی نبش خیابان معدل کتاب فروشی منگان(هانیوان)
*کیوسک میدان آستانه روبروی حرم سید علاءدین
و در نماز جمعه شیراز...
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
آخرین نظرات


سید حامد ترابی/ شاید آن روزی که یک طلبه وسط بازار یا حیاط حوزه علمیه چهارپایه زیر پایش می گذاشت و از حکومت اسلامی دم می زد و به طاغوت اعتراض می کرد همه طلابی که او را می دیدند به دید حقارت نگاهش می کردند! در حوزه هایی که احکام طهارت و نجاست حرف اول را می زند و تقیه همه دین شده است، چه معنی دارد که یک طلبه اینچنین رفتار کند؟ پس کی به تهذیب اخلاق اش می رسد؟! اصلاً چه معنی دارد که یک طلبه به جای بیان دائمی احکام وضو از ایران به مصر برود . با سنی ها وحدت کند؟ یاللعجب! اگر همین الآن هم یک آخوند و ملا دم از وحدت شیعه و سنی بزند خیلی از هیئتی ها تکفیرش می کنند!

آقا به درست برس، به بحثت برس، اصلا به روحانی و طلبه چه ربطی دارد که اسرائیل ارض و قبله مسلمین در فلسطین را به تاراج برده است! نمی دانم، ولی احتمالاً این حرف ها و هزاران حرف های بدتر از این را زعمای حوزه در آن زمان به او زده اند اما سید مجتبی خیلی گوشش به این حرف های پوچ و تسبیح شماری های بیخود علمای اهل تقیه بدهکار نبود و اتفاقاً همین هم ماندگار، مبارز و شهیدش کرد!

قبلاً هم از قول سیدشهیدان اهل قلم در همین بخش نقل کرده بودیم که شهادت را در مبارزه می دهند نه در جنگ، مجتبی اهل درد و دغدغه و مبارزه بود، این دغدغه گاهی خودش را در در تلاش برای ملی شدن صنعت نفت و ترور حسین علا و احمد کسروی در ایران نشان می داد و گاهی در عبور از سیم خاردارهای کشیده شده توسط رژیم صهیونیستی در فلسطین و گاهی در حوزه علمیه و بین عابدان و زاهدان قم و گاهی هم در انداختن اولین جوانه های انقلابی گری در دل رهبر بزرگی همچون سیدعلی خامنه ای (حفظه ا..) نمایان می شد.

سید مجتبی نواب صفوی در سال 1303 در خانی آباد تهران به دنیا آمد، هیچگاه بدون مبارزه نماند در دوره ای که در دبیرستان آلمانی ها مکانیک می خواند تظاهراتی علیه کشف حجاب به راه انداخت، در سال 1322 به استخدام شرکت نفت درآمد اما آنجا هم برای کارگران و علیه انگلیسی ها که حاکم آن روز ایران بودند سخنرانی کرد و تحت تعقیب قرار گرفت و مجبور شد به نجف فرار کند. آنجا شروع به خواندن تحصیلات دینی کرد .اما این همه فعالیت هایش نبود؛  او برای مبارزه با استعمار و استکبار می جنگید، تمام دغدغه اش حکومت اسلامی بود، به مصر می رفت با مسلمین برای مبارزه با صهیونیست ها متحد می شد و خلاصه آرام نشد.

با کمک دوستان اش فدائیان اسلام را به راه انداخت و علیه رژیم پهلوی مبارزه کرد و بالاخره به عنوان یکی از پیشگامان جهاد و شهادت در سال 1334 اعدام شد و به شهادت رسید. آیت اله خامنه ای در بیان خاطره ای از نواب صفوی فرموده اند: «من شاید پانزده یا شانزده سالم بود که شهید "نواب صفوی" به مشهد آمد. ایشان برای من، خیلی جاذبه داشت و به کلی مرا مجذوب خودش کرد. هر کسی هم که آن وقت در حدود سنین ما بود، مجذوب نواب صفوی می شد؛ از بس این آدم، پرشور و بااخلاص، پر از صدق و صفا و ضمناً شجاع و صریح و گویا بود. من می توانم بگویم که آن جا به طور جدّی به مسائل مبارزاتی و به آنچه که به آن مبارزه سیاسی می گوییم، علاقه مند شدم. و همین روحیات بود که او را به شهادت رساند.» چنانکه رهبر معظم انقلاب این چنین بر او سلام داد و فرمود: سلام بر آن پیشاهنگ جهاد و شهادت در زمان ما.


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی